OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

* obvezna polja

Mirjana Malogorski

Promatrajući život svojih predaka, stogodišnjaka, pokušavam otkriti tajnu dugovječnosti, vitalnosti i zdravlja.

Promatrajući život svojih predaka, stogodišnjaka, pokušavam otkriti tajnu dugovječnosti, vitalnosti i zdravlja.

Dio tajne sadržan je u prehrambenim navikama upravo mojih baka, koje su konzumirale hranu iz prirode, izbjegavajući modernu industrijsku prehranu.

Kroz moje savršeno zdravlje i vitalnost u 6. desetljeću života vjerujem da je jedina prava hrana za ljudski organizam upravo hrana iz prirode, u njenom savršenom iskonskom obliku.

Uz moje vrlo složene managerske obveze, uspijevam voditi brigu o kvaliteti prehrane i života. Dan započinjem zelenim sokom, a nastavljam sirovim obrocima i receptima, koje svakodnevno dijelim s javnošću putem raznih medija.

Moj omiljeni sirovi recept je smoothie na bazi banane, marelice, lista angelike i malo ružmarina. Ovo je pravi osvježavajući tonik za vitalnost i zdrav metabolizam.

Ako imate pitanje ili tražite savjet u vezi sirove prehrane, ljekovitog bilja ili zdravstvenih tegoba, kontaktirajte me na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Share this!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInOva e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.Pin It!
Last modification: Sri 29 Lip 2016