Blendologia

 

OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Naša Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

Prijavi se na newsletter >>

Promatrajući život svojih predaka, stogodišnjaka, pokušavam otkriti tajnu dugovječnosti, vitalnosti i zdravlja.

Dio tajne sadržan je u prehrambenim navikama upravo mojih baka, koje su konzumirale hranu iz prirode, izbjegavajući modernu industrijsku prehranu.

Kroz moje savršeno zdravlje i vitalnost u 6. desetljeću života vjerujem da je jedina prava hrana za ljudski organizam upravo hrana iz prirode, u njenom savršenom iskonskom obliku.

Uz moje vrlo složene managerske obveze, uspijevam voditi brigu o kvaliteti prehrane i života. Dan započinjem zelenim sokom, a nastavljam sirovim obrocima i receptima, koje svakodnevno dijelim s javnošću putem raznih medija.

Moj omiljeni sirovi recept je smoothie na bazi banane, marelice, lista angelike i malo ružmarina. Ovo je pravi osvježavajući tonik za vitalnost i zdrav metabolizam.

Ako imate pitanje ili tražite savjet u vezi sirove prehrane, ljekovitog bilja ili zdravstvenih tegoba, kontaktirajte me na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Share this!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInOva e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.Pin It!

Započni danas!

Prijavi se na naš besplatni newsletter putem linka na lijevoj strani stranice i redovno primaj Blendologia novosti i recepte!

Prati nas

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.