Blendologia

 

OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Naša Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

Prijavi se na newsletter >>

Sirova hrana nije dijeta, ona je stil života. Svakodnevnim unosom sirovog voća i povrća nahraniti ćete Vaše tijelo, ali i učiniti ga zdravim i punim energije.

Moj sirovi način života ukljkučuje svakodnevnu konzumaciju smoothie-a, sirovih cijeđenih sokova i pravih gurmanskih delikatesa pripravljenih od neprerađenih sjemenki, orašastih plodova i klica. Kako sam i sama do prije nekoliko godina osjećala razne zdravstvene tegobe, odlučila sam pokušati promijeniti određene stvari u svojoj prehrani i sasvim slučajno otkrila raw food lifestyle. Već nakon nekoliko dana konzumiranja sirove hrane, moji problemi poput nedostatka energije, želučanih problema i sinusitisa potpuno su nestali. Danas svijet gledam potpuno drugim očima, s novom energijom i potpuno novim životnim stilom. Ovo je i jedan od razloga mog sudjelovanja u velikom projektu Blendologia, jer svoje znanje i iskustvo želim podijeliti s ljudima koji žele potpuno promijeniti svoj život, istražiti nove sirove recepte, proširiti vidike ili eksperimentirati sa sirovom prehranom.

Suvlasnik sam tvrtke GEN, koja nudi hrvatske dodatke prehrani na bazi svježeg certificiranog ljekovitog bilja, a koji su namijenjeni kao pomoć kod raznih zdravstvenih tegoba. Proizvodi su idealni za osobe koje vode ubrzan način života i žele konzumirati 100% prirodne dodatke prehrani, bez štetnih nuspojava.

Posjetite www.gen.hr i pronađite proizvod za Vašu tegobu, a ako imate bilo kakve prijedloge pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Također me kontaktirajte na društvenim mrežama, preko mail-a ili telefonom.

Face: https://www.facebook.com/helena.malogorski
LinkedIn: http://hr.linkedin.com/pub/helena-malogorski/1a/724/833
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Instagram: helenarawandlifestyle

Gsm: +385 (0)98 643 088

Share this!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInOva e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.Pin It!

Započni danas!

Prijavi se na naš besplatni newsletter putem linka na lijevoj strani stranice i redovno primaj Blendologia novosti i recepte!

Prati nas

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.