Blendologia

 

  • Naslovnica HR

OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Naša Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

Prijavi se na newsletter >>

Molimo vas da upišete email adresu za vaš korisnički račun. Vaše korisničko ime poslat ćemo vam na vašu email adresu.

Blendologia

blendanjem do zdravlja i ljepote

Blendologia je prvi projekt takve vrste u Hrvatskoj, čiji je cilj educirati ljude o najefikasnijem korištenju zdravih sirovih namirnica i samonikle hrane iz prirode. Svakodnevno unošenje dovoljne količine minerala, vitamina i ostalih nutritivnih sastojaka - odražava se na vitalnost organizma, zdravlje i lijep izgled.

Helena Malogorski
Helena Malogorski

Mirjana Malogorski
Mirjana Malogorski

Započni danas!

Prijavi se za newsletter i primaj naše video recepte, prijedloge i savjete...besplatno! Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu... Sjetimo se ove drevne izreke dok jurimo automobilom, rješavamo stresne poslovne situacije ili satima čekamo na liječnički pregled... Želimo li biti zdravi, vitalni i puni energije, stavimo zdravlje na prvo mjesto!

Bilje

za vaše zdravlje

Samoniklo bilje

Biljni dodaci

Ostali proizvodi

Popusti

Započni danas!

Prijavi se na naš besplatni newsletter putem linka na lijevoj strani stranice i redovno primaj Blendologia novosti i recepte!

Prati nas

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.